Bliv medlem af OK-Silkeborg

OK-klubberne i Danmark er en upolitisk ældreorganisation.

Formålet er at medlemmerne sammen med ligestillede regelmæssigt får múlighed for at deltage i mange forskellige kulturelle og selskabelige arrangementer.

Udbuddet spænder lige fra foredrag, sang- og musikarrangementer, kortspil, motion, kor, udflugter, rejser i ind- og udland samt diverse festlige arrangementer og meget andet.

Så giv dit liv et nyt og spændende livsindhold vær med i

OK-klubben Silkeborg.

Medlemskab for ÉN sæson er p.t. kr. 250,00
+ Entre, kr. 50,00 hvergang du er i Lunden for kaffe mm.

Kontakt bestyrelsen:

Med følgende informationer:

Navn, adresse og by,
Fødselsdag. dag/mdr/år.
Telefonnr. og /eller mobilnr.
+ gerne e-mail adresse.

Se mødesteder og tid for de enkelte aktiviteter(link her).

Så snart du har indbetalt kontingentet, kan du deltage i alle vores aktiviteter .
NB: Første gang du møder op i Lunden, skal du udfylde et skema, for at bekræfte din tilmelding, at du har læst vores "Privatlivspolitik" iht. gældende lovgivning.

Du er også velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne (link her) for indmeldelse, eller mød op til et af arrangementerne og bliv medlem.

Velkommen i OK-klubben Silkeborg.

OK-Silkeborg, Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.
Lav din egen hjemmeside med mono.net