Hvad er OK-Klubben?

I Danmark findes der omkring 35 OK-Klubber med ca. 8.200 medlemmer.

"O" står for Oplevelser og "K" står for Kultur.

Protekter for OK-Klubberne er

Hs. Kgl. Højhed Prinsesse Benedikte.

OK-Klubben i Silkeborg blev stiftet i 1985 og drives udelukkende på frivillig og ulønnet basis.

I OK-Klubben har vi en speciel ånd - for her er alle lige vigtige.

Vi prøver at være aktuelle med vore arrangementer, der omfatter let underholdning, sang og musik samt foredrag og bridge.

Vore arrangementer afholdes

i Lunden, Vestergade 74 hver anden mandag fra kl. 14-16 i perioden januar til juni og igen

i perioden juli til december.

Dørene åbnes normalt kl. 13.15

Vi holder kaffepause, hvor der serveres kaffe, te og brød til kr. 50,-

Det årlige kontingent er kr. 250,- for ca. 20 arrangementer. Arrangementerne er kun for medlemmer med gyldigt medlemskort. Evt. nye medlemmer kan få et prøvemedlemskab første gang mod betaling for kaffe/te og underholdningen.

I det daglige hjælper vore frivillige værtinder medlemmer til rette, så de kan føle sig trygge - for i OK-Klubben hygger vi os og interesserer os for hinanden.

Vi vil gerne have, at alle føler sig velkommen. Alder er ingen hindring for et medlemskab i OK-Klubben.

Har du evt. spørgsmål, så kontakt bestyrelsen...